Kontakt JP Gulvservice
​​40 57 33 98

Lakering af gulv​ til private og erhverv

Et af vores specialer er lakering af gulv, som vi udfører på alle gulvtyper i både private hjem og i erhvervslivet i Hellerup og København.

Gulvlakering af er en populær løsning til de fleste gulvtyper og giver en slidstærk og flot overflade i mat, halvblank eller blank. Et lakeret gulv er nemt at holde rent og vedligeholde og er modstandsdygtigt over for både fugt og tilsmudsning.

Gode produkter til lakering af gulv

Hos JP Gulvservice i Hellerup nær København bruger vi kun de bedste produkter, når vi udfører lakering af gulv. Et ordenligt resultat kræver et produkt i en ordentlig kvalitet, hvorfor vi kun gør brug af en vandbaseret toplak.​​

Derudover er du med os som din gulvsliber sikret, at selve gulvlakeringen bliver udført korrekt. Bliver opgaven ikke varetaget af en fagmand, kan det risikeres, at der vælges den forkerte laktype, der ikke er forenelig med den enkelte træsort.

Vi garanterer et smukt håndværksmæssigt resultat, hvad enten der er tale om lakering af gulv, oliebehandling eller en helt tredje behandling. Vores store erfaring og høje ekspertise sikrer dig kvalitetssikre løsninger og holdbare resultater.

Få et uforpligtende tilbud på gulvlakering

Du er mere end velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular eller på telefon
40 57 33 98, hvis du ønsker et godt tilbud på lakering af gulv. Du kan også skrive til vores e-mail jpgulvservice@mail.tele.dk.

​Få et uforpligtende tilbud

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

JP Gulvservice ApS │ CVR: 17153404​ │ Dyssegårdsvej 36, 2900 Hellerup​ │ Tlf: 39 68 33 98 │ E-mail: jpgulvservice@mail.tele.dk