Kontakt JP Gulvservice
​​40 57 33 98

Gulvafhøvling - få afhøvlet dine gulve

​Hos JP Gulvservice i Hellerup udfører vi gulvafhøvling på gamle, ujævne og skæve gulve i Hellerup og København, hvor en normal gulvafslibning ikke slår til. Har trægulvet været udsat for fugtskader eller andre dybe skader, vil en gulvafhøvling også være den rette løsning.

Vi arbejder i private hjem såvel som i boligforeninger og i erhvervslivet. Vi har også et tæt samarbejde med større virksomheder, der har brug for en professionel til at udføre det i en fagentreprise.

Overlad gulvafhøvling til en professionel

Det er vigtigt, at en gulvafhøvling udføres af en fagmand med den rette viden og det rette udstyr, da resultat ellers kan ende med at blive ujævnt, ligesom trægulvene ofte kan tage endnu mere skade uden den rette faglige ekspertise og erfaring.

Lader du JP Gulvservice klare arbejdet, er du garanteret stor professionalisme og en bred know-how inden for gulvafhøvling. Vi efterlader altid kun et kvalitetssikkert og holdbart resultat med en smuk finish.

Vi tilbyder naturligvis også kompetent rådgivning og vejledning, hvis du er i tvivl om, hvorvidt gulvafhøvling er det rigtige middel til dine gulve. Sammen finder vi den helt rigtige løsning, så du får et flot og holdbart trægulv.

Kontakt os

Du er mere end velkommen til at kontakte os på telefon 40 57 33 98 eller e-mail jpgulvservice@mail.tele.dk for yderligere information eller et godt og uforpligtende tilbud i Hellerup og København.

​Få et uforpligtende tilbud

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

JP Gulvservice ApS │ CVR: 17153404​ │ Dyssegårdsvej 36, 2900 Hellerup​ │ Tlf: 39 68 33 98 │ E-mail: jpgulvservice@mail.tele.dk